Elon Musk a Tesla és a SpaceX tulajdonosa kijelentette 2016-ban hogy a lehetösége annak hogy egy virtuális univerzumban élünk 1 milliárd az 1 hez.Vagyis másszoval egy virtuális valoságban élünk ,és ennek az esélye nem 1 a miliárdhoz hanem 1 milliárd az 1 -hez .

Magyarul nem találom a videot de sokan meg fogják érteni igy is .Ebböl következik az hogy talán az egész emberiség csak egy virtuális számitogép által készitett érinthetö,megfogható ámde nem reális holografika?Jó az univerzum virtuális megértettem .De mi a helyzet velünk emberekkel. Mi is azok vagyunk?Ez miatt az elmélet miatt elkezdtem nagyon szolipszisztikusan gondolkozni. Én a saját létemben biztos vagyok de én sosem voltam a te börödben hogy tudhatnám te létezel vagy nem.https://hu.wikipedia.org/wiki/Szolipszizmus Mi van ha én vagyok az egyetlen élö személy .Gondolkozz el te is .Mi van ha te vagy az egyetlen élö személy.Te vagy az Isten?Vagy én? .Az én vagy a te léted megszünésével megszünik minden? Na ez a filozofia. Gondolkozz el te is . Mindenesetre a videok nagyon érdekesek .Nézd meg .és gondolkozz el.Az utolsó 3 video magyarra forditásához használd a youtube beépitett forditoját.


Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..