Ki vagyok én?

962
0

Elon Musk a Tesla és a SpaceX tulajdonosa kijelentette 2016-ban hogy a lehetösége annak hogy egy virtuális univerzumban élünk 1 milliárd az 1 hez.Vagyis másszoval egy virtuális valoságban élünk ,és ennek az esélye nem 1 a miliárdhoz hanem 1 milliárd az 1 -hez .

Magyarul nem találom a videot de sokan meg fogják érteni igy is .Ebböl következik az hogy talán az egész emberiség csak egy virtuális számitogép által készitett érinthetö,megfogható ámde nem reális holografika?Jó az univerzum virtuális megértettem .De mi a helyzet velünk emberekkel. Mi is azok vagyunk?Ez miatt az elmélet miatt elkezdtem nagyon szolipszisztikusan gondolkozni. Én a saját létemben biztos vagyok de én sosem voltam a te börödben hogy tudhatnám te létezel vagy nem.https://hu.wikipedia.org/wiki/Szolipszizmus Mi van ha én vagyok az egyetlen élö személy .Gondolkozz el te is .Mi van ha te vagy az egyetlen élö személy.Te vagy az Isten?Vagy én? .Az én vagy a te léted megszünésével megszünik minden? Na ez a filozofia. Gondolkozz el te is . Mindenesetre a videok nagyon érdekesek .Nézd meg .és gondolkozz el.Az utolsó 3 video magyarra forditásához használd a youtube beépitett forditoját.


Next articleA SEO Titka
Help my work with $5 donation PayPal. https://www.paypal.me/kapusattila Bitcoin : 3AefNpAcS9SH4ZZmxxxWsh1bLAzrZjBtUb Ethereum: 0x416961e648defadcdd09e0fff0fa3804d935a2db Litecoin: M9gPrfBa4146FeyeSvgzG8QrqvdQeByYPM Zcash: t1T5AJdjUX8eCDZaMGubcJtKyVBWCi9dkrn Bitcoin Cash: qq993wdcdjp57xlfew2kwfnv5anxwdnVdasth22cjs4 DASH: XsDeZAsEogWVmYVTgrmhQDdMGLnxogDT8M Many Thanks

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.