A SEO vagyis a kereső motor optimizálás egy tehnika amivel a honlapunkat a Google keresö motorban magasab helyre tudjuk tenni. Milioszor irtak róla minden internet guru el akarja mondani hogy kell csinálni de lényegében öszefoglalva sosem tudjuk elérni vele a várt eredmenyt azért mert mindenki a lényeget meg tartja magának. Minél több link mutat a honlapod felé annal magassab helyre kerülsz a keresöben és minél jobbak a blog bejegyzéseid és minél egyediebek annál inkább tesz a google egy job helyre a google keresö motorban .Ez igaz is de van egy De. Miliárd honlap létezik a világon és mind az elsö helyre pájázik és mindent megtesz mindenki ugyanúgy mint te hogy ezt el is érje.Sokan probálkoznak de csak nagyon kevésnek sikerül.
Mit lehet tenni?
Nekem aki ritkán irok blog bejegyzést és nagy részben csak Youtube videokat osztok meg én nem is álmodhatok arról hogy magass helyre kerüljek a googleben.
Nekem igy sikerült elindulni:
Mindenek elött kell egy prémium wordpress téma. ezzel bizonyitod hogy komoly dolgot akarsz csinálni és nem csak egy hétvégi kirucanásra készülsz a blogoddal. vásárolhatol egyet a Code Canyon -on
Én vásároltam egy reklám csomagot a facebook-on 30 euro értekben és a megfelelö kulcs szavakat használva reklámozni kezdem a blogomat .egy idő utan már 2600 követöm volt a facebook oldalamon és ekkor csináltam hozza egy csoportot. a csoportnak már 420 tagja van mind lelkes film rajongo akik rendszeresen látogasák a honlapomat és köszönöm is nekik ezen az uton..Ami a SEO -t illeti nekem személyesen nem jött be úgy ahogy terveztem de azért ki kell probálni azt is .nekem bejött a facebook . Probáld ki te is.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .