70 fémlemez a legkorábbi beszámolót tartalmazzák Jézusról

A 70 fémlemez felfedezése Jordániában 2008-ban írja le Jézus legkorábbi beszámolóját, a 2000 évvel ezelőtti idézett számos más utalás mellett. A fémlemezeket most hitelesnek bizonyították …

2008-ban megkérdőjelezték a 70-es fémlemezek hitelességét, de most már a kódolást elemezték és megerősítették, hogy valódiak és 2000 évesek. A fémlemezeket összeállították, és ebből az időszakból származó dokumentumokat képviselnek. Különösen feltűnő az a kijelentés, hogy Jézus egyáltalán nem hozott létre új tanítást, hanem hogy 1000 éves hagyományként folytatta Dávid király tanításait.
Nem volt szándéka új vallás létrehozása, hanem egy olyan ember képviselete, aki férfi és nő. A fémlemezeket egy nagy dobozban, csontból és ólomból készítették. A tudósok, Roger Webb és Chris Jeynes, a Surrey Egyetem “Nodus Laboratory” laboratóriuma nagymértékben tesztelték a lemezeket, és megállapították, hogy egyenértékűek a Dorset ásatási helyén található ókori római bánya mintájával. A fémlemezeken felfedezendő nyelv Paleo-Hebrew. Említik az apostolokat Péter, János, Jakab és Jézus is. A szerzők Jennifer és David Elkington újjáélesztette érdeklődését a jordániai kódexek iránt. Átmenetileg megkapták a fémlemezeket további vizsgálat céljából. Megpróbálták nagyrészt lefordítani és megvizsgálni a szöveget. Még felfedezték Jézus arcát egy haló körülvéve. Webb és Jeynes szintén kimutatták kutatásukban, hogy a fémlemezek hitelességét megkérdőjelező sok blog visszavonta ezeket az elhamarkodott következtetéseket, mert most hitelesnek tekinthetők. A fémlemezeken feltárt szimbólumok egyértelműen megfeleltek a Salamon Templomának. A Jézus és Simon nevét is felfedezték. Simon a Simon bar Kokbához kapcsolódik, aki abban az időben lázadást indított Rómával szemben. A lemezek valószínűleg 137-ből származnak, de valószínűleg a korábban készített eredeti példányok. A szöveg mellett vannak képek és szimbólumok is, amelyek nagy része a jeruzsálemi templomhoz kapcsolódik. A képek hét elágazó gyertyatartót, pálmafákat, nyolcágú csillagokat, tálakkal és keresztmetszetű tálakat ábrázolnak a kora keresztény korszak szimbólumaként. A titkos Kabbala forgatókönyvhöz való kapcsolódásokat is azonosították, ezoterikus és misztikus parancsfájlokat. Továbbá az Ésaiásnak, Dánielnek és a Jelenéseknek a Biblia lepecsételt könyveiről szóló kódolt bibliai szövegekre való utalások. Igaz, hogy Jézus még az ő oldalán is ismert női apostolokat. Dr. Ziad Al Saad, az ammani antik gyűjtemény korábbi igazgatója a korabeli legfontosabb találatoknak tartja a kodiklit. Nagyon reméli, hogy a kodikák a jövőben az egész világon ismertek lesznek.

David Elkington egy jól ismert kutató, aki azt mondja: “A fő anyag a könyv kilenc tányérjában található, és leírja a földi kezdeteket: a csillagképek csillagképek, csillagok vannak, három csillag van rajta a Nap, ami releváns, a Föld-szerű bolygók rajta. ”

Megtalálta a Ra szimbólumot is. Meg van győződve arról, hogy a napsütés nem jelenti a napunkat. “Úgy tűnik számomra, mintha soha nem lennénk egyedül a világegyetemben, és mi vagyunk a távoli csillagok látogatói,” gondolta elgondolkodva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *