Még hallomásbol sem ismertem a facebookot mikor már keményen twittereztem 2008 -ban.A twitter egy fantasztikus eszköz ha meg akarod ismertetni magadot és influencer akarsz lenni.Sokan az Instagramra szavaznak de én a Twittere adnám le a voksomat.Végül is Trump elnök is azt használja .Na vágod már hol kopogtatok?A Twitter megmozgatja a tömegeket .és ez igy is van.Persze mikor neki álsz nincs még egy követöd sem.És ha valamit nem mozditasz akkor egyhamar nem is lessz.

Ezért van a https://www.twiends.com .A megoldásuk egyszerü.Te követni kezdel embereket ök ezért pontot adnak és ezekért a pontokért téged kezdenek követni az emberek.napi 100 embernél többet ne kezzél követni mert a twitter spamnak fog minősiteni.De 100 követö naponta nem is rosz ugye? Ha úgy gondolod hogy ez segitett nyomj  egy lájkot a twitteremen @attilakapus .köszi .

Egy lájk:)

Atti

Blogger at Otthon
Csikszeredai vagyok 42 éves. 13 éves tapasztalatom van a web oldalak készitésének a területén ,és tudomásom szerint én vagyok az egyetlen blogger Csikszeredában.Namár aki számit 😀
Atti
Egy lájk:)

Hozzászólás