Elon Musk fontosabb, mint Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos azt mondja Neil deGrasse Tyson

Neil De Grasson Tyson asztro fizikus  szerint Elon Musk fontosabb, mint a három nagy óriás: Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos

A mi generációnkban van néhány technikai újító és látnok. De ezek közül melyiket fogják megjegyezni, a legtöbbet a világon?

A Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos által létrehozott és termesztett termékek és szolgáltatások nagyon fontosak a mindennapi életben. De Neil deGrasse Tyson asztrofizikus úgy véli, hogy csak az egyiknek lesz tartós hatása: Elon Musk.

Az Elon Tesla-nál végzett munkája között az elektromos autók fejlesztése és tervei szerint 2024-re teszik az embereket a Marsra – a milliárdos technikai vezető mindent megtesz annak érdekében, hogy forradalmasítsa mind az emberi közlekedést, mind az űrkutatást.

Az, amit Elon Musk csinál, nem egyszerűen megadja nekünk a következő alkalmazást, amely félelmetes lesz okostelefonunkon. Nem, a társadalomról, a kultúráról, a kölcsönhatásról, a legfontosabb erőkről van szó, .”

A Tyson a National Geographic Channel-on érvelt, azzal érvel, hogy az űrbeli gyarmatosítás a civilizáció egyik legfontosabb útja lehet, és nagyon megszünteti a Föld korlátozott természeti erőforrásokkal való küzdelmének szükségességét.

Tyson azt mondja, hogy mivel vannak korlátlan erőforrások az űrben, nem kellene küzdeniük az ilyen háborúkért az erőforrásokért. A Tyson úgy véli továbbá, hogy az űrkutatás magában foglalja a közel határtalan energiaellátást is. Ez a fajta kérdés, amit a Musk hosszú távon próbál megbirkózni, és ezért Tyson hiszi, hogy a leghosszabb távú hatással lesz civilizációnkra.

Természetesen, a Musk sem tökéletes
Mindezek ellenére Tyson nagyra tartja a Musk-ot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *