Kezdőlap Blog Elon Musk fontosabb, mint Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos azt...

Elon Musk fontosabb, mint Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos azt mondja Neil deGrasse Tyson

38
0
ferratum.ro

Neil De Grasson Tyson asztro fizikus  szerint Elon Musk fontosabb, mint a három nagy óriás: Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos

A mi generációnkban van néhány technikai újító és látnok. De ezek közül melyiket fogják megjegyezni, a legtöbbet a világon?

A Mark Zuckerberg, Steve Jobs és Jeff Bezos által létrehozott és termesztett termékek és szolgáltatások nagyon fontosak a mindennapi életben. De Neil deGrasse Tyson asztrofizikus úgy véli, hogy csak az egyiknek lesz tartós hatása: Elon Musk.

Az Elon Tesla-nál végzett munkája között az elektromos autók fejlesztése és tervei szerint 2024-re teszik az embereket a Marsra – a milliárdos technikai vezető mindent megtesz annak érdekében, hogy forradalmasítsa mind az emberi közlekedést, mind az űrkutatást.

Az, amit Elon Musk csinál, nem egyszerűen megadja nekünk a következő alkalmazást, amely félelmetes lesz okostelefonunkon. Nem, a társadalomról, a kultúráról, a kölcsönhatásról, a legfontosabb erőkről van szó, .”

A Tyson a National Geographic Channel-on érvelt, azzal érvel, hogy az űrbeli gyarmatosítás a civilizáció egyik legfontosabb útja lehet, és nagyon megszünteti a Föld korlátozott természeti erőforrásokkal való küzdelmének szükségességét.

Tyson azt mondja, hogy mivel vannak korlátlan erőforrások az űrben, nem kellene küzdeniük az ilyen háborúkért az erőforrásokért. A Tyson úgy véli továbbá, hogy az űrkutatás magában foglalja a közel határtalan energiaellátást is. Ez a fajta kérdés, amit a Musk hosszú távon próbál megbirkózni, és ezért Tyson hiszi, hogy a leghosszabb távú hatással lesz civilizációnkra.

Természetesen, a Musk sem tökéletes
Mindezek ellenére Tyson nagyra tartja a Musk-ot.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..