A WordPress egy fantasztikus tartalomkezelő rendszer blogokhoz a legjobb a világon  és én teljesen beleszerettem .van a wordpress.com ahol saját blogot készithetel ingyenesen vagy vásárolhatol premium verziot ahol már a sajat domain-odat használhatod vagy van az önnáló verzio a wordpress.org -ról ami ingyenesen letölthetö amit ingyenesen használhatol ha vásárolsz egy tárhelyet valahol .Meg probálom elemezni a 2 között a mellete és ellene szolo érveket

https://www.wordpress.com

Ingyenes 5 perc alatt kész is van a blog és fent is van a blogod a neten. viszont nem használhatol bövitményeket  vagy bizonyos témákat ,pedig a wordpressnek éppen ez a vonzó ereje.

https://www.wordpress.org

Szerintem  ez az igazi megoldás ha tényleg ugy döntöttél hogy na full time blogger leszel.Vásárolsz egy tárhelyet valahol ,kezdöknek ajánlom egy ojan céget ami cPanelt is ad ,haladóknak meg tiszta szivböl ajánlom a Google Cloud -tól a tárhelyet föleg mert 300 dollárt is kapsz ajándékba.Szinte minden web hosting cégnél már egy klikkes megoldással feltelepithetö a wordpress.Használhatol bármilyen bövitményt és témát .A wordpresst ez teszi ellenálhatatlaná.

 

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..