2017 -ben mikor a kripto robbanás volt és a bitcoin elérte a 20000 dollárt ,engem is kezdett érdekelni .Igaz nem fektettem be bitcoinba ,látom hogy jól csináltam mert vissza esett 4000-re .Na de a nagy keresgélésben ,mert mindenki bitcoint akart ,hamar,sokat, és főleg ingyen rá találtam egy érdekes dologra. Több mint 2000 kripto valuta van fent a CoinMarketCap oldalán és az alt coinokat nézegetve rábukkantam a Waves nevezetü tokenre.https://client.wavesplatform.com/ regisztraltam vásároltam néhány tokent $1.45 darabja  vettem vagy 5-öt nem többet .Észrevettem egy érdekes dolgot.1 Waves token-nel bárki tud csinálni magának saját fejlesztésü tokent  1 perc alatt.csináltam én is kettöt az egyiket elneveztem HEAVEN tokennek a másikot PERFECT tokennek .Ebben az a jó hogy az általad csinált tokent azonnal fel teheted a waves tözsdéjére és forgalomba hozhatod.A dolgok pillanatnyi állása szerint most azok a tokenek nem sokat érnek mert esik nagyon az árfolyam .De idővel ki tudja.Csináltam is egy útmutatót a youtube-on.Nézd meg és ha ugy gondolod hogy neked megéri hogy 2 dollárból sajat kripto valutád legyen hát csináljál te is.

Ingyen HEAVEN Tokent találsz itten .

https://wavesdrop.com/?asset=7x1VwpnG1NY6pAyDshgoqeu2cdTYPfCj3uDQLiWrkcVi

Ingyen PERFECT Tokent találsz itten .

https://wavesdrop.com/?asset=7qb77HKFJpJNx9kwpDy4hDbGhqmoDEYBfbWWVXywhLHN

Próbáld ki .Szerintem megér 2 dollárt regisztrálni a Waves oldalán és befektetni ilyen kevéss pénzt  azért  azért hogy saját kripto valutád legyen.

 

Egy lájk:)

Atti

Blogger at Otthon
Csikszeredai vagyok 42 éves. 13 éves tapasztalatom van a web oldalak készitésének a területén ,és tudomásom szerint én vagyok az egyetlen blogger Csikszeredában.Namár aki számit 😀
Atti
Egy lájk:)

Hozzászólás