Több ingyenes közösségi hálózat tartalomkezelő rendszer van.Azokról irok amivel már dolgoztam.

Jcow https://www.jcow.net

Egy gyenge facebook másolat . minden van hozza ami kell kivéve a témákot .Előnye az hogy szuper gyors .Hátránya az hogy rengetegen használják és rengeteg a spammer a jcow hálozatokon . 10 pontból egy gyenge 5 pontot adnék neki

Elgg .https://elgg.org/

Ez már sokkal jobb 2,271  bővitmény található hozza .Rengeteg téma is van hozza. Egy egészen jó kis weboldalt lehetne vele csinálni de a baj az hogy ezt is megölik a spamerek. 10 pontból 7 -et adok neki

Boonex Dolphin https://www.boonex.com/features

Ez egy nagyon jó eröss és jól megcsinált közösségi hálózat tartalomkezelő rendszer. nagyon tetszett alapból benne van minden ami kell ,fórum,profil,fal,blog chat,e commerce ,minden rajta van már mikor feltelepited a rendszert ,nagyon jól ellenál a spammereknek ,a hiányossága az hogy egy téma van az ingyenes verzióban és mikor minden dolphin weboldal egyforma akkor nagy dolgot nem csináltál vele.

10 pontból 9 adok neki de a hiányossága miatt és ez a témák levonok 2-őt .egy kemény 7 -est megér.

Mindent összevetve ha eldöntötted hogy közösségi hálozatot akarsz csinálni és bele akarsz férni úgy 1000 euroba beleértve mindent domain, web tárhely minden akkor vásárold meg a PhpFox-ot .nem olcsó de a legjobb.

https://www.phpfox.com/

Demo :

https://v4.phpfox.com/

https://v4-bootstrap.phpfox.com/

Ár https://www.phpfox.com/pricing/

Garantálom hogy pillanatnyilag ez a legjobb a piacon .

 

 

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..