Kezdőlap Blog Miért esik a kripto valuták ára ?

Miért esik a kripto valuták ára ?

13
0

A mult év végén az ethereum 1000 dollár körül mozgott.Most 91 pillanatnyilag.miért esik a kripto valuták ára ?Egyik oka az hogy minden kripto árát befolyásolja a bitcoin.És a bitcoin bányászat elérte azt a szintet mikor a bitcoin bányászat már nem kifizetödö mert többe kerül a villanyszámla mint amennyit ér a bitcoin. Az ethereummal meg az a helyzet hogy ugy a facebook mint a google letiltotta az ICO-k reklámozását .És mivelthogy szinte minden token ethereum alapon fekszik ez közvetlenül befolyásolja az ethereum árát is .91 dollár az már nagyon jó ár ahoz ha valaki vásárolni akar ethereumot a bitcoinnal én még várnék .szerintem lessz az még 1000 is . most 3400.

Kapus Attila
Egy lájkot:)

Kapus Attila

Blogger at kapus.net
13 éves tapasztalatom van a web oldalakelkészitésének a területén . Erdélyi vagyok ,Csikszeredai és 42 éves .Teljesen önszorgalombol tanultam meg a weboldalak készitését ,3 nyelvet beszélek ,magyar, román ,angol.
Kapus Attila
Egy lájkot:)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..