A bitcoin hanyatlása. Az Eobot mindent megmagyarázott

158
0

Ma kaptam egy emailt az eobot.com-tól ami az egyik legnagyobb bitcoin és altcoin bányászati cég a világon .és ez az email minden megmagyarázott a bitcoin problémáival kapcsolatosan A bitcoin hanyatlása. Az Eobot mindent megmagyarázott

Ez leforditva magyarra ennyit jelent

Hello Kapus.

A Bitcoin árcsökkenés és az egyre növekvő Bitcoin bányászati ​​nehézség miatt a Cloud GHS 4.0 verzióját szüneteltettük. Több pénzt költ a villamosenergiára- / karbantartási díjakért, mint az AntMiner S9 eszközök mindennapjain a Bitcoinban. Naponta 0,00021 dollár költsége GHS-enként , és csak 0,00017 dollárt bocsát ki. Nem tűnik valószínűnek, hogy a bányászok ismét többet termelnek a Bitcoinban, mint amennyit elektromos árammal futtatnak, ezért megszüntessük a szerződéseket.

Cserébe küldhetjük az AntMiner S9 hardvert, így saját otthonában futtathatja Minden S9 NEM tartalmaz egy tápegységet. Meg kell fizetnie a szállítást és a kezelést, és ez az ár a tartózkodási helyétől függően változik, de körülbelül $ 135 USD. Legalább 12500 GHS 4.0-re van szüksége, hogy kihasználja ezt az ajánlatot, hiszen minden S9 egység 12500 GHS hasító egység. Azonban 100 egységnyi extra egységgel rendelkezünk, ezért ha akarod, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, írjon nekünk, ha további információra van szüksége, vagy kihasználja a visszaváltási ajánlat előnyeit.

Az Eobot még mindig dolgozik a GHS 5.0 hozzáadásával, most, hogy a Bitmain kiadta az Antminer S15-öt. További részletek a 5.0-ig hamarosan érkeznek.

Legközelebb … boldog bányászat,
– Az Eobot csapata

 

 

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.