Kezdőlap Blog Én most mit kellene csináljak?

Én most mit kellene csináljak?

31
0

Nos .a véleményeteket kérem .mit csináljak.Megprobáltam jó fiu lenni és kicsavarni az agyamat teljesen és minőségi egyedi bejegyéseket irni arrol amiben ,gondolom én profi vagyok .vagyis a szakmámban .és az a weboldalak szerkesztése. a baj az hogy még a fene se kiváncsi arra amit irok.Gondoltam arra is hogy irok a celebekröl mert az nagyon megy. vagy azt csinálom amit minden nagyi csinál a neten .vezetek egy blogot a receptekröl ,tésztákrol meg általában a kajárol .mert ez is nagyon megy most .vagy csinálok egy wordpress aggregátort és átol veszek hireket más web oldalakrol.Mit csináljak .változtassak témát vagy maradjak meg annál amit jól ismerek .na meg napi 100 látogatoval.Ha a szakács müvészetröl irnék napi 10000 látogatom is volna .Kérlek irjátok le a véleményeteket itten kommentárban .Minden véleményre kiváncsi vagyok.Köszi.

Kapus Attila
Egy lájkot:)

Kapus Attila

Blogger at kapus.net
13 éves tapasztalatom van a web oldalakelkészitésének a területén . Erdélyi vagyok ,Csikszeredai és 42 éves .Teljesen önszorgalombol tanultam meg a weboldalak készitését ,3 nyelvet beszélek ,magyar, román ,angol.
Kapus Attila
Egy lájkot:)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..