Kezdőlap Blog BUÉK 2019

BUÉK 2019

43
0

Év végén összesitést szoktunk csinálni milyen is volt az év mi volt rossz és mi volt jó.

Nehéz évnek járok a végére,sok gond és teher volt a válamon.A világon egyedül vagyok egyedül csak édesanyám él ,ö is beteg szegény én gondozom a rokonaim mind meghaltak ,a fél testvérem a még élő egyetlen rokonom úgy döntött hogy többet nem akar tudni rólunk és megszakitotta velünk a kapcsolatot.Anyagi szempontbol is rossz év volt.

Pozitiv dolog kevéss történt velem ebben az esztendöben de talán a legjobb dolog ami történt az az hogy elindult ez a projekt a kapus.net és hála Istennek sok embernek felkeltette a figyelmét ,sokan olvassák a blogot havi 4000 ember is meglátogatta ami egy kezdö személyes blog számára nem rossz kezdet szerintem ,mivelthogy alig csak 6 hónapja van meg,

A jövő évre nagy terveim vannak .Sok mindent meg szeretnék valósitani  .konkrét cél az pedig az hogy ezt a blogot addig akarom fejleszteni amig legalább 1ooo -2ooo napi látogatót el nem éri. És ki kell másznom valahogy ebböl a pénzügyi problémából is mert enyhén szolva nagy szarban vagyok..

Na meg a nők. Az egy kell minél hamarabb mert rég óta nem éreztem már asszony ölelését. Ezeket elmondván mindenkinek egy Örömökben gazdag Boldog Új Évet Kivánok.

Kapus Attila
Egy lájkot:)

Kapus Attila

Blogger at kapus.net
13 éves tapasztalatom van a web oldalakelkészitésének a területén . Erdélyi vagyok ,Csikszeredai és 42 éves .Teljesen önszorgalombol tanultam meg a weboldalak készitését ,3 nyelvet beszélek ,magyar, román ,angol.
Kapus Attila
Egy lájkot:)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..