BUÉK 2019

296
0

Év végén összesitést szoktunk csinálni milyen is volt az év mi volt rossz és mi volt jó.

Nehéz évnek járok a végére,sok gond és teher volt a válamon.A világon egyedül vagyok egyedül csak édesanyám él ,ö is beteg szegény én gondozom a rokonaim mind meghaltak ,a fél testvérem a még élő egyetlen rokonom úgy döntött hogy többet nem akar tudni rólunk és megszakitotta velünk a kapcsolatot.Anyagi szempontbol is rossz év volt.

Pozitiv dolog kevéss történt velem ebben az esztendöben de talán a legjobb dolog ami történt az az hogy elindult ez a projekt a kapus.net és hála Istennek sok embernek felkeltette a figyelmét ,sokan olvassák a blogot havi 4000 ember is meglátogatta ami egy kezdö személyes blog számára nem rossz kezdet szerintem ,mivelthogy alig csak 6 hónapja van meg,

A jövő évre nagy terveim vannak .Sok mindent meg szeretnék valósitani  .konkrét cél az pedig az hogy ezt a blogot addig akarom fejleszteni amig legalább 1ooo -2ooo napi látogatót el nem éri. És ki kell másznom valahogy ebböl a pénzügyi problémából is mert enyhén szolva nagy szarban vagyok..

Na meg a nők. Az egy kell minél hamarabb mert rég óta nem éreztem már asszony ölelését. Ezeket elmondván mindenkinek egy Örömökben gazdag Boldog Új Évet Kivánok.

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.