Én szivesen olvasok külömböző blogokat ugy magyarul mint románul sőt angolul is .Angolul legföképen mert onnan tanulok is. Azt sajnos el kell mondanom hogy a magyar blogozás gyerek cipőben jár a román bloggerek mellett .Amig a magyar bloggerek nagy töbsége a blog.hu oldalon készit magának blogot amit soha senki sem néz meg csak a család vagy az ismerösök addig a romániai bloggerek saját tartományt vásárolnak sokat fektetnek a SEO-ba és nagyon profi szinten üzik ezt a mesterséget ami a blogozás. Annyit tudni kell hogy a ”valami.blog.hu” sosem lesz annyira értékes a Google -ben mint például az ”énnevem.hu”.A google nem szereti azt ha a blogodnak nincs saját web cime más szóval tartományneve. Én szerényen azt ajánlom neked ha ugy döntöttél blogozni kezdesz vedd a fáradságot vegyél egy tartományt – web oldal cimet , és ha már nekiáltál fektess be valami pénzt is mert időben megtérül. Ha értesz angolul akkor ajánlom a következö blogokat arra a célra hogy tanuljad mivel eszik ezt a dolgot vagyis a blogozást a következö blogokon

http://neilpatel.com

http://johnchow.com

http://shoemoney.com

http://labnol.org

Én innen tanultam meg majdnem mindent.Na meg a youtube-rol.Ha nem megy akkor marad a facebook ,a youtube vlogok na meg az instagram. de azt ne felejcsed el hogy ottan csak egy regisztrált felhasználo vagy és nem a tulajdonos.És ha nekik nem tetszik az amit felteszel az oldalra bármikor le törülhetnek.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..