Kezdőlap Blog Egy ujgazdag falusi paraszt játszodja az eszét

Egy ujgazdag falusi paraszt játszodja az eszét

14
0

Egy ujgazdag nagyképü valaki megvette az összes kisüzletet a környékünkön.és játszodja a nagy stilü keresztapát és a tulajdonost a negyedben .elöször is összegyüjtotte az összes részegest a tömbházunk elé isznak,hangoskodnak meg kötekednek.Úgy látszik nem nyertem el a tetszését mert vette a bátorságot és kitiltott az üzletböl teljesen ok nélkül.Na de velem eltalálta mert feljelentettem a fogyasztó védelmi hivatalnál és meg büntették 1ooo lejre.Gondoltam okult belöle és még vásároltam az üzletben erre fel másodszorra is megálitott és még eröteljesebben hangoztatta hogy ki vagyok tiltva az ö üzletéböl .meg kérdeztem mi az oka. a válasza az volt hogy az elárusitó nő mikor engem lát kezd fájni a mája és teákat szed.Ez még viccnek is beválna de sajnos igaz .Bizonyitékul mellékelem a fogyasztó védelmi hivatal válaszát a panszomra. Egyelőre neveket nem nyilatkozok de ha még sokat üzi az eszét velem szemben én törvényre menyek becsület sértés miatt. Itt a melléklet  CCF_001056

Kapus Attila
Egy lájkot:)

Kapus Attila

Blogger at kapus.net
13 éves tapasztalatom van a web oldalakelkészitésének a területén . Erdélyi vagyok ,Csikszeredai és 42 éves .Teljesen önszorgalombol tanultam meg a weboldalak készitését ,3 nyelvet beszélek ,magyar, román ,angol.
Kapus Attila
Egy lájkot:)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..