Kedvem lett volna egyet menni a városba szórakozni. csakhogy…Az 199O es években Csikszereda egy mozgalmas város volt sok szórakozóhelyel 2 diszkó klubot egy striptease bárt is mondhatott a magáénak . 2OOO után ez a városka kihalt . Utca széli kocsmán kivül semmi sincs ebben a városban a hidegen kivül.A fiatal korosztály el sem tudom képzelni mivel szórakozik ebben a városban az okos telefonon kivül.Lógnak a facebookon szerintem .A városban a jégkorong nagyon menő de nekem valahogy nem jön be ez a sport.A Budapest Baar a Petöfi utcában ,azt mondják nem rossz .lehet meglátogatom hamarosan.Na de mindent összevetve ebben a kis városban mindenki végzi a dolgát,nagy buli itten csak akkor lessz mikor idejön a Pápa ,na meg Pünkösdkor .Igy hát türelmesen várom a Húsvétot .
PS:Elfelejtettem leirni hogy azért néha van buli itten is .akkor mikor a város között megjelennek a medvék. És ez nem vicc itten úgy járnak a medvék a város között mint egy jó fajta BMW az autó pályán. Ennyit róla.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .