In primul rand va rog sa ma scuzati ,pentru ca nu scriu cu diacritice, dar imi este lene sa mai instalez si limba Romana pe windows.
Eu nu am venituri impozabile dar jucand poker online am mai castigat ceva in 2018 la care impozitul meu era de 1% si aveam de platit 20 de lei la ANAF.
Stiti cum este .inghesuiala multa ,dat fuga de la un ghiseu la altul totul pentru a plati 20 de lei.Asa ca am incercat sa platesc online. Am gasit o modalitate legala si sigura pe GHISEUL.RO ,dar timp de cateva luni ,plata online nu a fost disponibila pentru ca banca cu care lucreaza ANAF, nu a implementat plata online. Dar acum este disponibil.Te inregistrezi cu datele tale REALE, iti faci un cont si platesti prin card din comfortul casei tale. Scapi de fuga de la un ghiseu la altul si de imbulzeala caracteristica Romaniei cotidiene actuale. Deci daca aveti ceva de platit ,amenzi ,ANAF sau alte datorii catre stat eu recomand GHISEUL.RO

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..