Home Blog Találtam egy pár székely blogot :D

Találtam egy pár székely blogot :D

71
0

Az első az a szekely.blogspot.com
Annyira székely ez a blog hogy minden szava teljesen angolul van.Büszkén mutassa be Csikszeredát angolul a szerzö fitogtatva angol tudását,mintha valakit érdekelne Csikszereda Angliából vagy az Egyesült Államokból.
fekete-feher.info
Ez a székelyföldi alvilágot tárja elénk jelen esetben az Udvarhelyit de úgy látom nagy sikere nem volt mert 2o16 óta nincs új bejegyzés. Úgy látszik megszüntek a rossz fiuk udvarhelyen.Na ez sem jött be.
csikszereda.wordpress.com
a székely.blogspot.com tökéletes hasommása minden Csikszeredáról természetesen angolul :D. Az angolok biztos teljesen oda vannak az izgalomtol.
Összesen 2 normális újság található itten a székelyhon és a maszol. de mivelthogy a maszol az az rmdsz szó szóloja igy hát az politikailag nem független.
Még mindég tartom csikszeredában az egyetlen valamirevaló blog cimet addig amig valaki nem sajátitsa el normálisan a wordpress használatát és jogosan el nem kéri tőlem.Én azt nem értem hogy milyen az informatikai oktatás itten csikszeredában. hogy egyetlen normális informatikai szakembert sem tudott kihozni aki legalább hallomásból értene a wordpress használatához.

Default Comments (0)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Disqus Comments (0)

kapus

Facebook Comments (0)