Találtam egy pár székely blogot :D

330
0

Az első az a szekely.blogspot.com
Annyira székely ez a blog hogy minden szava teljesen angolul van.Büszkén mutassa be Csikszeredát angolul a szerzö fitogtatva angol tudását,mintha valakit érdekelne Csikszereda Angliából vagy az Egyesült Államokból.
fekete-feher.info
Ez a székelyföldi alvilágot tárja elénk jelen esetben az Udvarhelyit de úgy látom nagy sikere nem volt mert 2o16 óta nincs új bejegyzés. Úgy látszik megszüntek a rossz fiuk udvarhelyen.Na ez sem jött be.
csikszereda.wordpress.com
a székely.blogspot.com tökéletes hasommása minden Csikszeredáról természetesen angolul :D. Az angolok biztos teljesen oda vannak az izgalomtol.
Összesen 2 normális újság található itten a székelyhon és a maszol. de mivelthogy a maszol az az rmdsz szó szóloja igy hát az politikailag nem független.
Még mindég tartom csikszeredában az egyetlen valamirevaló blog cimet addig amig valaki nem sajátitsa el normálisan a wordpress használatát és jogosan el nem kéri tőlem.Én azt nem értem hogy milyen az informatikai oktatás itten csikszeredában. hogy egyetlen normális informatikai szakembert sem tudott kihozni aki legalább hallomásból értene a wordpress használatához.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.