11 év után amiután regisztrálta a bitcoin.org tartománynevet Satoshi Nakamoto úgy látszik hogy úgy döntött hogy felfedi a kilétét .Elmondása szerint azért nem akarta hogy nyilvánosságra hozza a kilétét mert a bitcoint ilegális célokra is felhasználják és nem akarta kapcsolatba hozni magát vele mindeddig.Azt álitja hogy 98O.OOO bitcoin tulajdonosa ami a jelen pillanatban körülbelül 1O miliárd dollárt ér.

UI: Én is belájkoltam a twitteren  @satoshinrh . Küldtem neki egy privát üzenetet ,ahol megkértem hogy adományozzon valamennyi bitcoint de nem kaptam választ. bitcoint még annyira sem . :))

Update : A neve James Bilal Khalid Caan  ,és elvesztette a jelszavát a 98O.OOO bitcoinhoz.Ugyhogy ez sem tud bebizonyitani semmit pont mint egy másik Craig Wright. A twitteren nagyon aktiv egy harmadik @realSatoshiN ez azt álitja hogy hozza tud férni a 98O.OOO bitcoinos vagyonhoz.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..