2005-ben mikor elkezdtem tanulni hogy mivel is eszik ezt az új csodabogarat ami az internet volt akkoriban az első dolgom az volt hogy megprobáltam pénzt keresni rajta.De akkoriban még mikor az internet egy igazi vadnyugat volt nem léteztek pénz keresési lehetőségek az interneten  . most már szinte 15 évvel utánna mostmár van egy pár amit most sok kutatás után megtaláltam igy hát neked már többet nem kell keresni.

  1. Freelancer .Ha jártas vagy a weboldalak készitésében komoly pénzt felvasalhatol a https://www.freelancer.com weboldalon ha válalsz munkát mint szabadúszó webdizájner
  2. Tőzsde .Ha van úgy 1000  euro befektetni való tőkéd akkor kipróbálhatod a tőzsdét az interneten .de nem mielőtt jól felkészülsz hogy mivel is eszik az ilyensmit mert másképen a pénzedet hamar elveszited. ne légy kapzsi csak keresd meg a napi betevő falatot az elején belőle és már akkor is megéri. Utánna már mikor értel hozza akkor nagyobb rizikót is válalhatól ha van merszed hozza .Ajánlom az Etoro tőzsdét .kezdőknek a legjobb. https://www.etoro.com
  3. YouTube ,Twitch TV ,Instagram. Youtube:Fiataloknak ez a legjobb megoldás az elején  ,pénzt keresni a reklámokból de egy idősebb személy mint én már nem  tud előre haladni ottan mint egy fiatal.Szinte minden Youtube sztár fiatal vagy még gyerek.A Twitch TV – röl nem is beszélve mert az a weboldal szinte teljesen csak a fiatalságtol van üzemeltetve. Ami az instagramot illeti én nem értem mi benne a plané de sokan keresnek komoly pénzt belőle mint influencer.

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..